Week van de Vrije Tijd

Over Week van de Vrije Tijd

Pasar wil in de Week van de Vrije Tijd - van 1 tot 8 mei 2022 - mensen aanzetten om af en toe stil te staan bij hun vrije tijd en hoe ze die invullen. 

We brengen mensen samen om vrije tijd (h)echt en bewust te beleven. Dit door de organisatie van voorstellingen over tijd, wandelingen en fietstochten, kampeeractiviteiten en een grote schattenjacht. 

Ontdek ons gevarieerd programma!

Programma  

This image for Image Layouts addon

Koen Dewulf speelt Over-Tijd

OVER-TIJD stelt op een ludieke manier onze omgang met vrije tijd in vraag. Veel tijd over heeft Koen Dewulf niet met 3 kinderen, een knappe vrouw en een hond, maar tijd te kort evenmin! Zijn vrije tijd inspireert hem. In alles wat hij doet schuilt het podium om de hoek! Met zijn humor en zang tovert hij een lach en traan op je gezicht. Wees welgekomen op deze voorstelling, we garanderen je dat het geen verloren tijd is!

 

Info en boeken
This image for Image Layouts addon

Pasar Schattenjacht

Bij Pasar zijn we ervan overtuigd dat we onze tijd moeten pakken voor ontspanning. Daarom verstoppen we tijdens de maand mei 5 Pak je Tijd-schatten in 5 provincies i.s.m. onze gps-clubs. De zoektocht leidt je langs onverwachte plekjes. Ga mee op schattenjacht en maak kans op een mooie prijs.  

 

Meer info
This image for Image Layouts addon

Pasar Activiteiten

Het Pasar-aanbod zorgt voor een betekenisvolle invulling van je vrije tijd met een heleboel wandel-, fiets- en kampeerinspiratie. Nieuwe ontdekkingen doen in groep? De vrijwilligers van onze lokale afdelingen nemen je graag mee op sleeptouw. Ga je liever zelf op stap? Kies dan voor onze digitale routes of zoektochten. 

 

 

Meer info
This image for Image Layouts addon

Gratis vakantiecheck-up

 

Op zaterdag 7 mei organiseert Pasar een gratis vakantiecheck-up voor caravans en motorhomes, met weging. Je kan je caravan of motorhome laten controleren op laadvermogen, maar ook je gasinstallatie, banden en kogeldruk worden nagekeken. Je krijgt ook heel wat interessante kampeer- en veiligheidstips van de Pasar-vrijwilligers.

Pasar helpt je zo veilig op weg.

Meer info

Interviews - Pak Je Tijd

Image
In samenwerking met
Image
pasar_pak-je-tijd_blauw-wit_400.png

Pakjetijd.be is een actie van Pasar vzw.

Meer info over Pasar vind je op www.pasar.be

 

Ambassadeurs van vrije tijd gezocht

Wil je meewerken aan de Week van de Vrije Tijd? Stuur een mail naar pakjetijd@pasar.be

Heb jij het gevoel dat je te weinig vrije tijd hebt? Dat je vrije tijd vol zit met klusjes en verplichtingen? Laat van je horen!

Op basis van jouw reacties bekijken we hoe we acties kunnen opzetten.

Stuur je getuigenis naar pakjetijd@pasar.be