Plekjes

Ontdek onze Pak je tijd-plekjes

In ons leven vol drukte en prikkels biedt vrije tijd de ruimte om tot rust komen én de batterijen terug op te laden. Dat vraagt plek. Figuurlijk, plek in ons hoofd. Letterlijk, een fysieke plek. 

Daarom bouwt Pasar een netwerk van Pak je tijd-plekjes uit in Vlaanderen. Die plekjes kan je ontdekken via de mooiste wandel- en fietsroutes, ontwikkeld door de streekkenners van Pasar. 

Er is altijd een plekje om tijd te pakken in de buurt!

Wat is een pak je tijd-plekje?

Een pak je tijd-plekje is een plek waar je je batterijen kan opladen. Een mooie plek, een plek die je tot rust brengt, energie geeft, verwondert of charmeert. Van een verborgen plekje groen in de stad over een ontmoetingsplaats in je dorp tot een verbluffend stukje natuurgebied.

Waar vind je ze? 

Met de hulp van streekkenners verzamelen we de beste Pak je tijd-plekjes in heel Vlaanderen. Ontdek alle plekjes op deze kaart.  Wil je ons ook graag mee laten genieten van jouw speciale plekje? Bezorg ons jouw plekje via het invulformulier. Zo bouwen we samen een netwerk van pak je tijd-plekjes uit in heel Vlaanderen, die we graag met iedereen delen.

Waarom zijn ze belangrijk?

 Zowel onze vrije tijd als onze vrije ruimte staan onder druk. De Pak je tijd-plekjes tonen het belang van tijd en ruimte voor ontspanning en ontmoeting.  Pasar pleit voor goed bereikbare plaatsen waar iedereen van jong tot oud betekenisvolle vrije tijd kan beleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pasar_pak-je-tijd_blauw-wit_400.png

Pakjetijd.be is een actie van Pasar vzw.

Meer info over Pasar vind je op www.pasar.be

 

Ambassadeurs van vrije tijd gezocht

Wil je meewerken aan de Week van de Vrije Tijd? Stuur een mail naar pakjetijd@pasar.be

Heb jij het gevoel dat je te weinig vrije tijd hebt? Dat je vrije tijd vol zit met klusjes en verplichtingen? Laat van je horen!

Op basis van jouw reacties bekijken we hoe we acties kunnen opzetten.

Stuur je getuigenis naar pakjetijd@pasar.be